Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De hartstichting zorgt voor het eerder opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten. Help ons jouw hart gezond te houden.

Zorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Wijkhoofd Midden Wageningen collecte Hartstichting

Wijkhoofd Midden Wageningen collecte Hartstichting

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 17 jun
Vanuit huis
CoördinerenFondsenwervingAdministratieComputerNederlands
Zorg
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Hartstichting afdeling Wageningen
#80154
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Hartstichting-afdeling-Wageningen/activiteiten/Wijkhoofd-Midden-Wageningen-collecte-Hartstichting/80154 om je aan te melden

Contactpersoon

Chantal van der SommenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0646003350.

Samenvatting

Als wijkhoofd voor de Hartstichting, zorg jij voor jouw collectanten (materiaal, looproutes, opbrengst tellen). 3x tot 4x per jaar vergaderen met de wijkhoofden

Uitgebreide omschrijving

De nationale collecteweek van de Hartstichting is altijd in april.


We zijn op zoek naar een wijkhoofd in Midden Wageningen. Er zijn namelijk veel collectanten in Wageningen beschikbaar maar te weinig mensen die hen een bus en stratenplanning geven om de collecte te kunnen lopen.

Het wijkhoofd heeft direct contact met de collectanten in zijn of haar wijk en is daarmee ook het eerste aanspreekpunt voor de collectanten.

Als wijkhoofd woon je bij voorkeur in of vlakbij jouw wijk, dit in verband met het brengen en innemen van de collectebussen.

Het wijkhoofd zorgt voor het afgeven van de collectebussen voorafgaand aan de collecteweek en de verdeling van de straten in de wijk waar gecollecteerd mag worden door de collectant.


Na de collecteweek zorgt het wijkhoofd ervoor dat alle collectebussen uit zijn of haar wijk worden ingenomen, telt samen met de collectant het geld en zorgt dat de totale opbrengst bij de collecte organisator wordt afgeleverd.

Samen met de collecte organisator en de andere wijkhoofden in Wageningen wordt na de collecteweek geëvalueerd.


Je hoeft als wijkhoofd niet zelf te collecteren, dat mag natuurlijk wel. Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal spreekt en verantwoordelijkheidsgevoel hebt.


Door het jaar heen vergaderen we met de wijkhoofden en de organisator voor de collecte ongeveer 4x. Dit is altijd in de avond en de datum is in overleg.


We zijn met totaal 5 wijkhoofden in Wageningen, maar 1 persoon heeft aangegeven te stoppen en daar zoeken we een nieuw wijkhoofd voor. De groep is een gezellig team en iedereen doet wat binnen zijn of haar mogelijkheden ligt.


Ervaring met collecteren of als wijkhoofd is niet nodig, mag uiteraard wel. De administratie gebeurt via collecteweb. Enige handigheid met computer en websites is wel noodzakelijk.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Activiteit Delen

Over Hartstichting afdeling Wageningen

De hartstichting zorgt voor het eerder opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten. Help ons jouw hart gezond te houden.