Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn het huis van de wijk Ons Huis. Inwoners kunnen binnen komen voor een kop koffie en een goed gesprek. We organiseren activiteiten, met name ook creatieve activiteiten. Ook ondersteunen we ...

Buurt & omgevingWelzijn
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel
Kom jij ons om de week op vrijdag helpen bij onze buurtlunch? Fijn en gezellig!

Kom jij ons om de week op vrijdag helpen bij onze buurtlunch? Fijn en gezellig!

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 24 mei
Harnjesweg 84, 6706 AV Wageningen, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenVervoerKoken & etenCoördinerenMaatje & buddySociaal contactOndersteunend werkBegeleidingBoodschappen doenAndersCreatief
Buurt & omgevingWelzijnOuderen
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Aanmeldingen sluiten in a month.
Activiteit Delen
Solidez Huis van de wijk Ons Huis
#79621
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Solidez-Huis-van-de-wijk-Ons-Huis/activiteiten/Kom-jij-ons-om-de-week-op-vrijdag-helpen-bij-onze-buurtlunch-Fijn-en-gezellig/79621 om je aan te melden

Contactpersoon

Gijs van de LogtStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0647903668.

Samenvatting

Iedere twee weken organiseren wij een lunch voor buurtbewoners tegen een kleine bijdrage, met aansluitend koffie, thee en spelletjes. Vooral ouderen doen mee.

Uitgebreide omschrijving

Ben je een leuke tafeldame/tafelheer? Vind je het fijn om mensen met elkaar te verbinden? Bied je graag een luisterend oor? En/of help je juist graag praktisch mee met de inschrijflijsten, in de keuken, met de boodschappen, de tafels dekken, afruimen etc.?


Kortom; met welke kwaliteit/karaktereigenschap maak jij onze buurtlunch tot een succes?


Voor de voornamelijk oudere, soms ook niet meer zo mobiele deelnemers biedt de buurtlunch een mooi moment van zingeving, doordat ze elkaar laagdrempelig kunnen ontmoeten. Zo kunnen ze elkaar helpen met dingen waar ze moeite mee hebben, maar vooral ook verhalen uitwisselen, gesprekken voeren en vriendschappen vormen of onderhouden. Als vrijwilliger draag je dus bij aan het welzijn van de (oudere) bewoners van Wageningen.


Wij zijn heel benieuwd naar jou en kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Bedankt alvast voor de interesse en tot snel!


Namens Solidez met een warme groet,

Gijs van de Logt


Ps. Ken je iemand anders die je helemaal vindt passen bij deze vacature, dan komen wij graag met diegene in contact!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in a month.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Solidez Huis van de wijk Ons Huis > Kom jij ons om de week op vrijdag helpen bij onze buurtlunch? Fijn en gezellig!

Over Solidez Huis van de wijk Ons Huis

Wij zijn het huis van de wijk Ons Huis. Inwoners kunnen binnen komen voor een kop koffie en een goed gesprek. We organiseren activiteiten, met name ook creatieve activiteiten. Ook ondersteunen we inwoners met een goed idee voor de wijk.