Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Namens Utrechts Landschap brengen we natuurgebied De Blauwe Kamer onder de aandacht, onder andere vanuit Informatiecentrum Blauwe Kamer

Natuur & MilieuDierenwelzijnBuurt & omgeving
Leven op het landGoede gezondheid en welzijn
Deel
 Leden activiteiten commissie Blauwe Kamer

Leden activiteiten commissie Blauwe Kamer

Structureel werk · 0–3 uur/week
Blaauwe Kamer 15, 6702 PA Wageningen, Netherlands
Ondersteunend werkCoördinerenAdvies & Mentoring
Natuur & Milieu
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenKlimaatactieLeven in het waterLeven op het land
Activiteit Delen
Blauwe Kamer Commissie
#37881
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Blauwe-Kamer-Commissie/activiteiten/Leden-activiteiten-commissie-Blauwe-Kamer/37881 om je aan te melden

Contactpersoon

Luc de KortStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0317424067.

Samenvatting

Activiteiten voor kinderen en volwassenen organiseren, begeleiden en zorgen voor de publiciteit hiervan.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen? 

Binnen het vrijwilligersteam van de Blauwe Kamer hebben we een commissie die activiteiten voor kinderen en volwassenen organiseert, begeleidt en zorgt voor de publiciteit voor deze activiteiten. Naast wandel-excursies en andere activiteiten voor volwassenen organiseren we specifiek voor kinderen en hun (groot)ouders excursies of themamiddagen (ringslang, waterbeestjes).


Het doel is om op een creatieve en spannende manier mensen en specifiek kinderen en hun (groot) ouders kennis te laten maken met de natuur in en rond de Blauwe Kamer, de natuur waar we zelf zo veel plezier aan beleven.


De commissie bestaat nu uit 3 mensen, maar wil graag uitbreiding voor het meedenken, organiseren en uitvoeren van activiteiten of het verzorgen van de publiciteit.


Wat vragen we van jou? 

Goede communicatieve vaardigheden, in staat zijn mede-vrijwilligers te enthousiasmeren, te binden en te betrekken. Je hebt affiniteit met de natuur, het Utrechts Landschap en je kunt leiding geven.


Wat hebben wij jou te bieden? 

Workshops en trainingen van Utrechts Landschap.


Werktijd:

In onderling overleg, maar we verwachten van je dat je minimaal 6 maal per jaar meehelpt bij het bedenken, organiseren en begeleiden van een activiteit. Vaker mag natuurlijk ook.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Blauwe Kamer Commissie > Leden activiteiten commissie Blauwe Kamer

Over Blauwe Kamer Commissie

Namens Utrechts Landschap brengen we natuurgebied De Blauwe Kamer onder de aandacht, onder andere vanuit Informatiecentrum Blauwe Kamer