Skip Navigation
Skip Sidebar
Buurtgezinnen

Buurtgezinnen

Non-profit

Over ons

Buurtgezinnen is een initiatief gebaseerd op een oude gedachte: opvoeden doen we samen. Gezinnen die het zwaar hebben (vraaggezinnen) worden gekoppeld aan een warm en stabiel gezin in de buurt ...

Kinderen & JongerenWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Wie heeft er ruimte voor deze gezellige peuter?

Wie heeft er ruimte voor deze gezellige peuter?

Project (Tijdelijk) · 2–3 uur/week · Voor ongeveer 24 maanden
Vanuit huis
Maatje & buddySociaal contact
Kinderen & JongerenWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Buurtgezinnen
#74887
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Buurtgezinnen3/activiteiten/Wie-heeft-er-ruimte-voor-deze-gezellige-peuter/74887 om je aan te melden

Contactpersoon

Nanneke KeuterStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0614134581.

Samenvatting

Voor een vrolijke peuter van ruim 2 jaar zijn we op zoek naar een fijn steungezin. Samen met zijn ouders en grote zus van 4 woont hij al een tijd in Wageningen.

Uitgebreide omschrijving

De afgelopen jaren is er veel gebeurd en zijn er behoorlijk wat veranderingen geweest. Hierdoor is het een pittige tijd voor deze ouders. Wat lucht en ondersteuning van een gezin in de buurt is daarom erg welkom.


Dit mannetje houdt vooral van buiten spelen. Door het bos banjeren, met water spelen, genieten van de buitenlucht… Hij kan er geen genoeg van krijgen. Ook houdt hij van dansen en grapjes maken. Dit knulletje is ondernemend, weet wat hij wil en kan dat ook goed duidelijk maken.


Heeft jouw gezin ruimte om dit mannetje eens in de week of 2 weken een mooie speelmiddag te geven?

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Buurtgezinnen

Buurtgezinnen is een initiatief gebaseerd op een oude gedachte: opvoeden doen we samen. Gezinnen die het zwaar hebben (vraaggezinnen) worden gekoppeld aan een warm en stabiel gezin in de buurt (steungezinnen). Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders even ontlast. De hulp is alledaags en vriendschappelijk. Vraag- en steungezin maken onder begeleiding van de coördinator van Buurtgezinnen afspraken over de steun.