Navigatie overslaan
Breng jij mensen naar ons Dagcentrum?

Breng jij mensen naar ons Dagcentrum?

Structureel werk · 2–4 uur/week
Hoge Valkseweg 52a, 6741 GM Lunteren, Nederland
Vervoer
OuderenZorgWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Zorgorganisatie Norschoten
#82949
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Christelijke-Zorgorganisatie-Norschoten/activiteiten/Do-you-bring-people-to-our-Day-Center/82949 om je aan te melden

Contactpersoon

Hetty LommersStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0682364137.

Samenvatting

Voor bezoekers van Dagcentrum De Valk uit regio Bennekom / Ede zoeken we chauffeurs met eigen auto om hen te brengen en/of op te halen.

Uitgebreide omschrijving

Als chauffeur haal je in de ochtend tussen 09.00 en 10.15 uur de bezoekers op bij hun huis en brengt ze naar het dagcentrum. Er is tijd om even een kop koffie mee te drinken. In de middag tussen 15.45 en 17.00 uur breng je deze bezoeker weer thuis.


Deze dag is voor bezoekers belangrijk. Zij zijn er even uit en eventuele partner of familie wordt even ontlast van de zorg. Zo kunnen mensen langer thuis blijven wonen.


Je beschikt hiervoor over een eigen auto met inzittende verzekering. Norschoten geeft een vergoeding voor de gereden kilometers van €0,35 per kilometer.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zorgorganisatie Norschoten

Op dagcentrum De Valk in Lunteren bieden wij ondersteuning en begeleiding aan mensen die problemen met hun n geheugen (dementie) en/of hun lichaam ervaren, waardoor het dagelijks leven moeilijker wordt. Op het dagcentrum bieden we diverse activiteiten zoals: bewegen in de groep, een wandeling, een ritje met de duofiets of individueel op een hometrainer. Samen een warme maaltijd koken voor tussen de middag. Er is voor iedereen wel een zinvolle en leuke tijdsbesteding beschikbaar. En daarnaast is het gewoon fijn om in contact te zijn met elkaar!

Powered by Deed‌mob Tools ·