Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Istia kinderopvang Wageningen verzorgd zowel bij het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang een liefdevolle, huiselijke en uitdagende omgeving. Natuurlijke materialen en biologische voeding, ...

ZorgWelzijnKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsLeven op het land
Deel
Fietshulp en extra hulp voor Buiten-BSO Istia-Wageningen

Fietshulp en extra hulp voor Buiten-BSO Istia-Wageningen

Structureel werk · 3–6 uur/week · Start vanaf 14 mei 2024
Voorburglaan 72, 6709 TS Wageningen, Nederland
ZorgWelzijnKinderen & Jongeren
Goede gezondheid en welzijnKwaliteitsonderwijsLeven op het land
Activiteit Delen
Istia Kinderopvang Wageningen
#80600
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Istia-Kinderopvang-Wageningen/activiteiten/Fietshulp-en-extra-hulp-voor-Buiten-BSO-Istia-Wageningen/80600 om je aan te melden

Contactpersoon

Mary BlaakStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 06-16642385.

Samenvatting

Buiten-BSO de Zwanenest (voor kinderen va. 7 jaar) zoekt een vrijwilliger voor op de groep, die ook op eigen fiets mee kan fietsen naar de buiten speellocaties.

Uitgebreide omschrijving

Fietshulp en extra hulp voor Buiten-BSO Istia-Wageningen


Wanneer: dinsdag- en donderdagmiddagen, van 15:00-18:00.


Waar: Vertrek vanaf Vrije School de Zwaneridder, Voorburglaan 72, Wageningen, daarna overal buiten in de natuurgebieden.


Werkomschrijving:

Buiten-BSO de Zwanenest (voor kinderen va. 7 jaar) zoekt een vrijwilliger voor op de groep, die ook op eigen fiets mee kan fietsen naar de buiten speellocaties. Buiten-BSO beschikt over een elektrische groepsfiets die plek biedt aan 7 kinderen. Overige kinderen tot max. 4 in aantal fietsen op de eigen fiets mee. Als vrijwilliger op de groep, fiets jij achteraan met een hesje aan en leidt je de kinderen veilig door het verkeer achter de groepsfiets aan. Aangekomen op de speellocatie ondersteun jij op de groep bij de dagelijkse activiteiten en begeleiding.

We spelen bijvoorbeeld in de Uiterwaarden bij de rivier, of in de bossen op de stuwwallen van de Wageningse Berg of Grebbeberg. 

Elke middag zijn we om 17:30 weer op locatie, zodat de kinderen door hun ouders kunnen worden opgehaald 17:30-18:00.


Voorwaarden: affiniteit in het werken met kinderen. Een buiten-mens met goede regenkleding en -schoeisel. Goed kunnen fietsen op een eigen fiets. Een VOG, die wij voor je kunnen aanvragen.


Vergoeding: er geldt een vrijwilligersvergoeding van 5,- per uur.


Als je enthousiast bent en je denkt dit is echt iets voor mij dan kun je contact opnemen met Mary Blaak [email protected] of 06-16642385



Hopelijk tot gauw lekker buiten met onze BuitenBSO!



Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Istia Kinderopvang Wageningen > Fietshulp en extra hulp voor Buiten-BSO Istia-Wageningen

Over Istia Kinderopvang Wageningen

Istia kinderopvang Wageningen verzorgd zowel bij het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang een liefdevolle, huiselijke en uitdagende omgeving. Natuurlijke materialen en biologische voeding, een goed voorbeeld dat nagebootst kan worden, leven en werken vanuit een dag-, week,- en jaarritme, geborgenheid, veiligheid en verbondenheid staan hierbij centraal.

KDV de Zwanekindjes en BSO het Zwanenest huizen in het nieuwe pand van Vrijeschool De Zwaneridder. De mooie en lichte ruimtes zijn met aandacht, en verzorgd ingericht. Het speelgoed is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol, katoen en hout.

Onze Buiten BSO de Zwaneridders gaan dagelijks op avontuur naar de buitengebieden, zoals de uiterwaarden en het bos, waar van alles valt te ontdekken.