Navigatie overslaan
Gastheer/gastvrouw bij NuDe Toekomst

Gastheer/gastvrouw bij NuDe Toekomst

Structureel werk · Flexibele uren
Mennonietenweg 15a, 6702 AB Wageningen, Nederland
Gastheer/vrouw
Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheidOuderen
3 Goede gezondheid en welzijn8 Eerlijk werk en economische groei11 Duurzame steden en gemeenschappen
Activiteit Delen
Buurtbedrijf NuDeToekomst
#83979
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Klusbedrijf-Nudetoekomst/activiteiten/Gastheergastvrouw-bij-NuDe-Toekomst/83979 om je aan te melden

Contactpersoon

Johanna CuelenaereStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0613040071.

Samenvatting

Je ontvangt de bezoekers en de vrijwilligers die komen werken met een welkomstwoord en je biedt ze wat te drinken aan.

Uitgebreide omschrijving

Vind jij het leuk om mensen welkom te heten? Wil je graag vrijwilligerswerk doen in een bruisende omgeving? Meld je dan aan bij het Buurtbedrijf als host.


Je ontvangt de bezoekers en de vrijwilligers die komen werken met een welkomstwoord en je biedt ze wat te drinken aan. Afhankelijk van je interesses kun je ontdekken wat je nog meer leuk vindt om te doen en je kunt dit zelfstandig oppakken.


Kom langs om kennis te maken. We zijn open op maandag, woensdag en vrijdag van 10 - 16 uur.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Buurtbedrijf NuDeToekomst

Welkom bij Buurtbedrijf NuDe Toekomst. Wij zijn een groep buurtbewoners die zich krachtig inzetten om de leefbaarheid en de economie in de wijk De Nude te verbeteren. Wij creëren samen met bewoners een wijk waarin je kunt ontmoeten, werken, leren en inspireren.

Buurtbedrijf NuDe Toekomst is een stichting met verschillende initiatieven die dit mogelijk maken. Op dit moment heeft het buurtbedrijf de volgende initiatieven; een klusbedrijf, groenbedrijf en hub voeding & gezondheid en schoonmaakbedrijf. In ons pand aan de Mennonietenweg werken en ontmoeten we elkaar.

Powered by Deed‌mob Tools ·