Navigatie overslaan
Vrijwilliger voor bewoner Frank

Vrijwilliger voor bewoner Frank

Structureel werk · 2–3 uur/week
Langhoven, 6721 SR Bennekom, Nederland
ZorgMaatje & buddyBegeleidingSociaal contactBoodschappen doenNederlands
Mensen met een beperkingZorgWelzijn
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Mooi Leven Huis Bennekom
#73247
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Mooi-Leven-Huis-Bennekom/activiteiten/Vrijwilliger-voor-bewoner-Frank/73247 om je aan te melden

Contactpersoon

Petra de GooijerStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0623426426.

Samenvatting

Gezellig op zaterdagmiddag naar het dorp!

Uitgebreide omschrijving

Wie is Frank

Frank is 49 jaar, is verstandelijk en lichamelijk beperkt en woont in het Mooi Leven Huis Bennekom. 


Frank is een vrolijke, zeer sociale man die altijd interesse heeft in de medemens. Hij gaat graag met mensen om. Frank houdt van muziek, zoals de Bee Gees, Abba, Dolly Parton en Andrea Bocelli. 


Wat zoekt Frank: Frank zoekt een vrijwilliger die bijvoorbeeld op zaterdagmiddag met hem naar het dorp gaat, om te winkelen. Naar de Hema, de supermarkt of naar een drogist. 


Wat biedt Frank: Frank wordt ontzettend blij als iemand zijn vrijwilliger zou worden. Hij zal dat dan ook met zijn blijdschap aan je laten merken! 

Je wordt opgenomen in het informele netwerk van Frank. Je wordt officieel vrijwilliger van het Mooi Leven Huis.


Je wordt verwend met leuke attenties en wordt uitgenodigd voor vrijwilligersavonden, kerstviering en nieuwjaarsborrel. Naast Frank, bouw je uiteraard ook een band op met de professionals om hem heen.


Ben jij de persoon die ook blij wordt van samen een middagje naar het dorp gaan om wat winkels te bekijken en wat te kletsen? Stuur dan een mail aan [email protected] of bel Petra de Gooijer, 06-23426426. We maken dan een afspraak en kijken of er een klik is met Frank.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Mooi Leven Huis Bennekom

“In een Mooi Leven Huis staat de familie centraal. Je eigen huis maar ook een gezamenlijke wereld. Ieder een thuis met de bereidheid om die wereld te delen: een rol krijgen in elkaars wereld. Waar het niet alleen gaat over anders willen zorgen maar ook om de dilemma’s die zich in elk leven afspelen. Het gaat om het aangaan van verbinding; het geven en nemen; het gehoord en gezien worden als kind, ouder, familie, vrijwilliger en professional: als mens dus. Omdat samen meer is dan alleen. Dat is Mooi Leven!”

Powered by Deed‌mob Tools ·