Navigatie overslaan
 Kantoormedewerker part-time

Kantoormedewerker part-time

Structureel werk · 6–12 uur/week
Bowlespark 1a, 6701 DN Wageningen, Netherlands
Administratie
Kunst & cultuur
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Museum de Casteelse Poort
#37993
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Museum-de-Casteelse-Poort/activiteiten/Kantoormedewerker-part-time/37993 om je aan te melden

Contactpersoon

Daan van der SleenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0317421436.

Samenvatting

Vind jij leuk om minimaal twee ochtenden per week 'spin in het web' te worden bij museum De Casteelse Poort? Dan horen we graag heel snel van je.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

De uitdaging is om samen met twee andere kantoormedewerkers allerlei administratieve en organisatorische werkzaamheden op kantoor uit te voeren, terwijl er veel aanloop is van baliemedewerkers, andere vrijwilligers en contactpersonen van onze samenwerkingspartners. Taken zijn onder andere: - verwerken van in-/uitgaande email en post - werken met diverse Office programma's - beantwoorden van verschillende vragen en verzoeken.


Wie zoeken we?

We vinden belangrijk dat je zelfstandig kunt werken én kunt samenwerken binnen een leuk team van vrijwilligers. Handigheid met de computer én ervaring met administratief werk is noodzakelijk. Het is fijn als je een dienstverlenende instelling hebt.


Wat hebben we je te bieden?

Prettige werksfeer, inwerktijd met goede begeleiding en een WA- en ongevallenverzekering.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Afwisselend werk en prettige contacten met andere vrijwilligers.


Werktijden:

minimaal 2 x 3 uur per week, liefst 2 ochtenden, in overleg te bepalen

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Museum de Casteelse Poort

Het museum biedt de inwoners van Wageningen en andere belangstellenden de gelegenheid om de rijke historie van de stad te leren kennen. O.a. door een aantal permanente exposities en kortlopende wisselexposities. In het aangrenzende Koetshuis tonen kunstenaars hun werk. Dat is allemaal mogelijk door de inzet van 75 vrijwilligers.



Powered by Deed‌mob Tools ·