Navigatie overslaan
 Chauffeur

Chauffeur

Taak · 0–3 uur
Hesselink Van Suchtelenweg 6, 6703 CT Wageningen, Netherlands
VervoerBegeleidingSociaal contact
WelzijnOuderenBuurt & omgeving
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Odensehuis Wageningen e.o.
#85136
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Odensehuis-Gelderse-Vallei/activiteiten/Chauffeur/85136 om je aan te melden

Contactpersoon

Corrinne van PommerenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0317 35 87 11.

Samenvatting

Je haalt op woensdagochtend één of meer deelnemers van het Odensehuis thuis op met de auto van het Odensehuis en brengt ze 's middags weer naar huis.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen? 

Je haalt op woensdag 's ochtends één of meer deelnemers van het Odensehuis thuis op met de auto van het Odensehuis en brengt ze 's middags weer naar huis. Deelnemers wonen in de gemeente Ede, Wageningen of Renkum..


Op woensdag van 8.30 tot 10.00 uur en/of van 16.00 tot 17.15 uur. Soms hebben we een excursie of uitje met de deelnemers en als je dan ook wilt rijden, graag! Je werkt vanuit het gedachtegoed van het Odensehuis en geeft persoonlijke begeleiding en aandacht aan de deelnemers.


Wat vragen we van jou? 

Je hebt natuurlijk een rijbewijs-B nodig. Je rijdt in de auto van het Odensehuis. Verder vragen we respect voor de doelgroep. Je wil er zijn voor de mensen die je vervoert, wil je inleven in hun belevingswereld en bent geïnteresseerd. Je hebt een ondersteunende houding en flexibele instelling.


Werktijd

In afstemming.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Odensehuis Wageningen e.o.

Het Odensehuis is een inloop-, advies- en ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenklachten, beginnende dementie en hun naasten, vrienden en buurtgenoten. Een eigen plek waar mensen zichzelf kunnen zijn, elkaar ontmoeten en waar ruimte is om vanuit eigen mogelijkheden mee te doen. Het Odensehuis ondersteunt en stimuleert mensen met beginnende dementie zo lang mogelijk actief en zelfstandig te blijven. Deelnemers, vrijwilligers en beroepskrachten zorgen gezamenlijk voor de invulling van de dag.

Powered by Deed‌mob Tools ·