Navigatie overslaan
 Groepenbegeleider

Groepenbegeleider

Structureel werk · 1 uur/week
Flexibele locatie
HulpverleningCoördinerenAdvies & MentoringZorg
Welzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Present Wageningen
#38051
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Present-Wageningen1/activiteiten/Group-supervisor/38051 om je aan te melden

Contactpersoon

Present WageningenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0622318662.

Samenvatting

Als groepenbegeleider kun je een verschil maken in het leven van anderen!

Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving:

Je helpt in de voorbereiding van een project: een dagdeel waar een groep vrijwilligers iemand gaat helpen (praktisch project) of ergens een gezellige activiteit verzorgd (sociaal project). Met de contactpersoon van de vrijwilligersgroep ga je op projectbezoek. Daarnaast begeleid je op de projectdag zelf de groep door het project op te starten en af te sluiten. Het geven van presentaties aan groepen die zich aangemeld hebben kan, als je dat leuk vindt, ook tot de taken behoren.

Functie-eisen:

We vragen van jou dat je communicatief bent ingesteld en kunt meebewegen. Je kunt omgaan met een diverse doelgroep, je praktisch en flexibel bent en ervoor kunt ervoor zorgen dat ook een lastig project goed verloopt. Je weet je hoofd koel te houden in lastige situaties en je ondertekent een vrijwilligersovereenkomst.

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Een inwerktraject, (niet verplichte) trainingen, begeleiding. En deel zijn van een organisatie van bevlogen mensen die praktisch omzien naar medeWageningers en daar graag verhalen over willen delen. Minimaal 2x per jaar een vrijwilligersbedankmoment (borrel/maaltijd).

Wat maakt het werk de moeite waard?:

De blijdschap van mensen die geholpen zijn en een enthousiaste groep zijn de pluim die je verdient.

Werktijd:

De werktijden zijn flexibel in te vullen, het aantal uur per maand is afhankelijk van het aantal projecten dat je wilt begeleiden (één project kost ca. 6 uur per maand) Projecten vinden vooral plaats op avonden of zaterdagen, eventuele presentaties op avonden. (Het plannen van) projectbezoeken vindt/vinden juist weer op werktijden plaats, daarin is het prettig als je flexibel kunt zijn.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Present Wageningen

We geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present wil die schakel zijn tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Powered by Deed‌mob Tools ·