Navigatie overslaan
 Handige flexers

Handige flexers

Taak · 2–4 uur
Flexibele locatie
HulpverleningAdvies & MentoringComputerZorg
Welzijn
Activiteit Delen
Present Wageningen
#37736
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Present-Wageningen1/activiteiten/Handige-flexers/37736 om je aan te melden

Contactpersoon

Present WageningenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0622318662.

Samenvatting

Mensen een glimlach bezorgen: klussen in een groep(je), bij iemand thuis die niet zo makkelijk op een andere manier hulp kan krijgen.

Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving:

Flexers melden zich als individu aan maar gaan met minimaal twee personen aan de slag. Jij geeft aan wat je leuk vindt om te doen of waar je goed in bent (bijv. laminaat leggen, behangen of tuinieren).


De flexers zijn georganiseerd in een poule, waarin 1x in de zoveel tijd een klus wordt gezet. Die klus kan door de weeks zijn of in het weekend en is in principe éénmalig. Wanneer je op een klus hebt gereageerd neemt één van de projectcoördinatoren contact met je op om verder af te stemmen.


Je ontmoet verschillende mensen: de ontmoetingen vinden we erg waardevol bij Present, we hopen jij ook!


Functie-eisen:

Je houdt van tuinieren, sauzen, opruimen, schoonmaken, verhuizen of andere klusjes. Je helpt hiermee mensen die echt hulp nodig hebben: mensen zonder netwerk, onvoldoende financiën en een beperking in de gezondheid (lichamelijk, psychisch of verstandelijk).


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

De projectcoördinator regelt de klus en verzorgt de communicatie. We zijn altijd beschikbaar voor overleg en bereiden je goed voor op de te treffen situatie.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

De mensen die je helpt zijn je ontzettend dankbaar voor wat je voor hen kan betekenen. Ontmoeting(en) met die ander.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Activiteit Delen

Over Present Wageningen

We geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present wil die schakel zijn tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Powered by Deed‌mob Tools ·