Skip Navigation
Skip Sidebar
SKV

SKV

Non-profit

Over ons

Bij SKV mag je samen sportief plezier maken, kun je op jouw eigen niveau ontwikkelen als voetballer hebben wij oog voor zowel jouw sportieve en ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling
Bij SKV kun je ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenOngelijkheid verminderen
Deel
SKV is op zoek naar een masseur voor  haar senioren selecties

SKV is op zoek naar een masseur voor haar senioren selecties

Structureel werk · 3–4 uur/week
Zoomweg 4, 6704 PE Wageningen, Netherlands
Begeleiding
Sport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
SKV
#41945
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/SKV/activiteiten/SKV-is-op-zoek-naar-een-masseur-voor-haar-senioren-selecties/41945 om je aan te melden

Contactpersoon

Dick van KleefStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0653420606.

Samenvatting

Het behandelen van blessures van spelers

Uitgebreide omschrijving

De werkzaamheden omvatten het begeleiden van spelers die behoren tot de selectieteams van de senioren selectie van SKV:

·        Het behandelen van blessures van spelers behorende tot genoemde selecties (op dinsdag en donderdag van 19.30 tot en met 20.30 uur.

·        Het begeleiden van spelers die blessures hebben opgelopen totdat deze weer wedstrijdfit zijn.

·        Het geven van advies aan spelers ter voorkoming van blessures (preventief).

·        Verantwoordelijk voor doorverwijzing van spelers met blessures die niet snel behandelbaar of ernstig zijn, naar een fysiotherapeut of arts.

·        Het inkopen van materialen binnen het gestelde budget in overleg met de manager Voetbaltechnische zaken

·        Toezicht houden op het gebruik van deze materialen.

·        Het geven van advies aan de trainer betreffende het wedstrijdfit zijn van spelers.

·        Het bijwonen van vergaderingen en bijeenkomsten van de trainersstaf in overleg en indien nodig.

De werktijden van werknemer bedragen in totaal ca. 8 - 10 uur per week. De werkzaamheden worden verricht op dinsdag-,en donderdagavond en op zaterdag bij de wedstrijd van SKV1. Voor deze functie is een passende vergoeding beschikbaar, en mogelijk, in overleg, in te vullen door verschillende personen, in overleg op verschillende dagen (dinsdag, donderdag).

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > SKV > SKV is op zoek naar een masseur voor haar senioren selecties

Over SKV

Bij SKV mag je samen sportief plezier maken, kun je op jouw eigen niveau ontwikkelen als voetballer hebben wij oog voor zowel jouw sportieve en ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling
Bij SKV kun je lekker voetballen in een vertrouwde omgeving bij een prettige sfeer. SKV is een vereniging waar iedereen welkom is.
We zoeken een goede balans tussen prestatief en recreatief voetbal. Iedereen moet op zijn/haar eigen niveau met plezier kunnen voetballen.
Wij bieden een omgeving waar jong en oud elkaar helpen om samen beter te worden, samen successen te behalen, en samen plezier te maken. SKV ondersteunt je om je als voetballer te ontwikkelen. Ondertussen draag je ook een steentje bij aan de vereniging.
Ons SKV
Een echte blauw-witte SKV-er is respectvol, bescheiden, gemoedelijk en sociaal; ongedwongen, gezellig en enthousiast.
Het is gezellig bij SKV, met zichtbaar terugkerende, jaarlijkse activiteiten.
Onze kernwaarden:
De kernwaarden beschrijven waar SKV voor staat en wat we willen uitstralen naar anderen. Het zijn dé principes van waaruit wij werken. Welkom: We zijn er trots op dat we met senioren, vrouwen, jongens, meiden én G-voetbal, de grootste & meest diverse vereniging in de regio zijn. Iedereen is hier welkom om mee te doen.
Ambitie: Wij doen ons uiterste best om succesvol te zijn in onze voetbalprestaties, in sportiviteit en respect, in onze sfeer, en in onze maatschappelijke rol.
Plezier: Wij willen dat iedereen plezier heeft binnen onze vereniging, onze jeugdleden, senioren, vrijwilligers, ouders, selectieteams, en recreanten.
Positief: Door te kijken naar wat er lukt, willen wij een positieve vereniging zijn met aandacht voor de grote én kleine successen.
SKV kernkwaliteiten
De Kernkwaliteiten beschrijven waarin wij bij SKV (willen) uitblinken. Sommige van deze kwaliteiten hebben we al in huis, anderen hebben nog verdere ontwikkeling nodig. Maar in de kern zijn ze aanwezig, daar zijn we van overtuigd.
Ontwikkelen: Wij willen dat jij je binnen SKV zich kunt ontwikkelen: als voetballer, als vrijwilliger, en als persoon.
Samen: Samenwerken tussen jong en oud, tussen leden en vrijwilligers, tussen ouders en staf, tussen SKV en sponsors, en met maatschappelijke organisaties en bedrijven, daar gaan we voor. We zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken.
Organiseren: Wij doen ons best om onszelf transparant en helder te organiseren, met transparante plannen, rollen en verantwoordelijkheden, verwachtingen, informatievoorziening, en communicatie.
Betrokkenheid: Wij investeren in het contact met ouders, sponsors, nieuwe leden, om te kunnen bouwen op een vertrouwd, breed en betrokken SKV netwerk dat de vereniging ondersteunt en gelijktijdig verrijkt.