Navigatie overslaan
Vrijwilliger kinderkookclub

Vrijwilliger kinderkookclub

Structureel werk · 2–3 uur/week
Pomona 562, 6708 CV Wageningen, Netherlands
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenKoken & etenJeugdwerkNederlands
WelzijnKinderen & JongerenBuurt & omgeving
3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen11 Duurzame steden en gemeenschappen
Activiteit Delen
Solidez Huis van de Wijk Pomhorst
#83482
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Solidez-Wijkcentrum-De-Pomhorst/activiteiten/Vrijwilliger-kinderkookclub/83482 om je aan te melden

Contactpersoon

Meike GriepsmaStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31683877961.

Samenvatting

Elke maandagmiddag in de schoolweken hebben we een kind kookclub in de Pomhorst!

Uitgebreide omschrijving

Tijdens de schoolweken hebben we elke maandagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur een kookclub voor kinderen uit de wijk. In verband met het klaarzetten en opruimen zijn wij hier van 14.30 tot 17.00 uur.


Maximaal 25 kinderen kunnen er per keer meedoen. We verdelen deze groep in tweeën. De ene helft gaat koken, de andere gaat een actieve activiteit doen. Halverwege wisselen we en als we klaar zijn eten we met z'n allen hetgeen op dat we hebben gekookt.


Als vrijwilliger kookclub word er van je verwacht dat je helpt met het begeleiden van de kids, het klaarzetten en opruimen van de activiteit. Daarnaast heb je inbreng in wat we koken ( we koken vegetarisch en voornamelijk gezond) en wat voor sportieve activiteit we gaan doen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Solidez Huis van de Wijk Pomhorst

Huis van de Wijk de Pomhorst ligt in Pomona en biedt laagdrempelige activiteiten voor allerlei leeftijden (kinderen, tieners, volwassenen, ouderen). Er wordt samengewerkt in een team en we werken nauw samen met de vrijwilligers. De activiteiten die we bieden zijn onder andere: een kinderkookclub waarbij ouders kunnen helpen; sport voor kinderen en tieners; biljart voor ouderen; schilderen; volksdansen, enzovoorts. Daarnaast vinden we het belangrijk om initiatieven van burgers zelf te ondersteunen. De medewerker waar je mee te maken krijgt in je werk richt zich op kinderen, tieners en ouders.

Powered by Deed‌mob Tools ·