Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Aan de rand van Wageningen verrijst in Stadion de Wageningse Berg en in de naastgelegen watertoren de komende jaren het Future Center Wageningen: een innovatief en multifunctioneel complex waar kennis ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenPartnerschap om de doelstellingen te bereiken
Deel
 Medewerker onderhoud Stadion

Medewerker onderhoud Stadion

Structureel werk · 3–5 uur/week
Generaal Foulkesweg 108, 6703 DS Wageningen, Netherlands
NederlandsSportKlussenBuiten
Sport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Stichting Future Center Wageningen
#38072
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Stichting-Future-Center-Wageningen/activiteiten/Medewerker-onderhoud-Stadion/38072 om je aan te melden

Contactpersoon

Herman SuijdendorpStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0683018249.

Samenvatting

Heb jij passie voor voetbal én twee rechterhanden? Kom dan mee helpen met het onderhoud van het Stadion op de Wageningse Berg.

Uitgebreide omschrijving

Zo houd je samen de voetbalhistorie van Wageningen levend en werk je mee aan het in stand houden van het stadion als cultureel erfgoed.


Wat ga je doen? 

Samen met andere vrijwilligers, die allemaal passie hebben voor voetbal, zorg je ervoor dat het stadion in originele staat wordt opgeknapt. Afgelopen jaren is er al veel gedaan. Maar er blijft altijd onderhoud nodig. Denk aan: veldherstel, onkruid verwijderen, schilder- en metselwerk, herstel van tribunes en bestrating, hekwerk en elektrotechniek.

Ook ontstaan er nieuwe ideeën die je uit kunt voeren.


Wat vragen we van jou? 

Liefde voor voetbal en twee rechterhanden. Het is fijn als je ervaring hebt met onderhoud rond gebouwen zoals schilder-,metsel- of timmerwerk, straatwerk en elektrotechniek.


Wat hebben wij jou te bieden? 

Begeleiding, samenwerken met andere vrijwilligers, koffie/thee.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Je helpt mee om het verleden van FC Wageningen levend te houden aan aan de onderhoudskwaliteit/uitstraling van het stadion.


Werktijd

Van 9:30 tot 15:00 uur op de dinsdag het reguliere onderhoud en afhankelijk van de aard de onderhoudsklus worden ook op andere dagen in de week klussen uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld op de donderdag.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Future Center Wageningen

Aan de rand van Wageningen verrijst in Stadion de Wageningse Berg en in de naastgelegen watertoren de komende jaren het Future Center Wageningen: een innovatief en multifunctioneel complex waar kennis en kunde op het gebied van voeding, beweging en gezondheid samenkomen en waar tegelijkertijd een uniek stukje voetbalhistorie wordt bewaard.