Navigatie overslaan
Begeleider 50+ Club

Begeleider 50+ Club

Taak · 0–2 uur
Wageningen, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenSociaal contact
Sport & RecreatieMensen met een beperking
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Sportclub WAAG
#84559
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Vereniging-sportclub-WAAG/activiteiten/Begeleider-50-Club/84559 om je aan te melden

Contactpersoon

Jeannet PasschierStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0617871661.

Samenvatting

Als begeleider bij de 50+ Club bied je ouderen met een beperking een gezellige avond met eenvoudige beweegoefeningen en spelactiviteiten.

Uitgebreide omschrijving

De 50+ Club draait om bewegen en gezelligheid voor ouderen met verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, iedere dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur aan de Generaal Foulkesweg 15 in Wageningen. Het gehele jaar door, maar niet in de zomer-, kerst- en meivakantie.


We beginnen de avond met een uitgebreide warming-up (zittend en staand) en daarna is het tijd voor balspel, kegelen, schuiftafeltennis, sjoelen etc. De avond eindigt met een rustmoment, tijd voor koffie/thee en een praatje.

Een klein groepje vrijwilligers zorgt dat alles goed verloopt en iedereen op zijn/haar eigen tempo mee kan doen. We zijn op zoek naar aanvulling van ons vrijwilligersteam. Misschien iets voor jou?


Wie zoeken we?

Vind je het fijn om mensen die extra aandacht nodig hebben een leuke avond te bezorgen en heb je tijd op de vroege dinsdagavond? Dan ben je van harte welkom. Als je niet elke week kunt maar wel een paar keer per maand, dan is dat ook prima. We regelen dat in onderling overleg.


Wat bieden we jou?

Leuk en zinvol vrijwilligerswerk, met mogelijkheden om te leren en sociale contacten te leggen. Als vrijwilliger maak je deel uit van onze sportclub en ben je welkom op onze jaarlijkse festiviteiten voor leden en vrijwilligers.


Ben je enthousiast, wil je meer weten of een keer komen kijken? Neem dan contact op met Jeannet Passchier, zij is coördinator van de 50+ Club en kan je er alles over vertellen.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Sportclub WAAG

WAAG is een sport- en recreatievereniging voor mensen met een beperking. We zijn er voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, maar ook hebben we ervaring met deelnemers met niet aangeboren hersenletsel en autisme. WAAG organiseert verschillende activiteiten in Wageningen en wijde omgeving. De begeleiding tijdens en rondom de activiteiten wordt verzorgd door onze vrijwilligers. Waar nodig zorgt WAAG voor aangepaste materialen en hulpmiddelen. Zo kunnen alle deelnemers op een gezellige, sportieve en veilige manier sporten en ontspannen.

Powered by Deed‌mob Tools ·