Navigatie overslaan
Docent tekenen

Docent tekenen

Structureel werk · Flexibele uren
Kamerlingh Onnesstraat 1, 6706 JK Wageningen, Netherlands
CreatiefOnderwijs
Kunst & cultuur
3 Goede gezondheid en welzijn
1 plaats over.
Activiteit Delen
Het Gelders Palet
#86717
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Vereniging-voor-Beeldende-Kunst-voor-Wageningen-en-omstreken-Het-Gelders-Palet/activiteiten/Drawing-teacher/86717 om je aan te melden

Contactpersoon

Het Gelders PaletStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0317460267.

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een docent basisvaardigheden tekenen. Het gaat om het geven van een cursus aan volwassenen gedurende 6, 7 of 8 weken, 1 of 2 keer per jaar

Uitgebreide omschrijving

Over ons

Het Gelders Palet is een vereniging van amateurschilders en tekenaars op elk niveau. Het eigen atelier is gevestigd aan de Kamerlingh Onnesstraat 1 in Wageningen. Daar kunnen leden vrij werken tijdens open ateliers en worden diverse teken- en schildercursussen gegeven. Regelmatig worden er exposities georganiseerd.


Wat ga je doen?

We zoeken een docent voor een cursus basisvaardigheden tekenen van 6, 7 of 8 wekelijkse dagdelen (2.5 uur) in het najaar en/of voorjaar. Het gaat om materiaalkennis en gebruik, perspectief, licht en donker, voorwerpen zoals een bol, tekenen naar 3-D voorwerp, enzovoort.

Het dagdeel en de duur van een cursus wordt elke keer in overleg vastgesteld. De groepsgrootte varieert van 6 tot 12 deelnemers. De docent bepaalt de onderwerpen en werkwijze. Meestal geeft de docent een korte inleiding met een demonstratie, en gaan de deelnemers daarna aan het werk. Aan het eind wordt het werk vaak nabesproken. De cursussen worden gegeven in het atelier van Het Gelders Palet.


Wat vragen we?

Goede kennis en vaardigheden t.a.v. tekenen en als docent. Zelfstandig kunnen werken en goed kunnen samenwerken.

Het ledenbestand bestaat uit vrouwen en mannen, van wie een deel op gevorderde leeftijd. Het betreft ook een groep jongeren, waaronder een aantal buitenlanders. Vandaar dat enige kennis van de Engelse taal wel een voordeel is.


Wat hebben we je te bieden?

Participatie in een leuke en creatieve vereniging, en een vrijwilligersvergoeding voor de te verzorgen tekencursussen.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Het kan stimulerend werken om te zien hoe de leden enthousiast met tekenen bezig zijn en vorderingen maken. De sfeer is ontspannen en interactief.


Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Het Gelders Palet

Wij zijn de Vereniging voor Beeldende Kunst voor Wageningen en omstreken en bieden cursussen tekenen, aquarelleren en acryl schilderen voor volwassenen, op elk niveau.

Powered by Deed‌mob Tools ·