Navigatie overslaan
Meewerkmaatje inburgeraar koken Markt 17 (v)

Meewerkmaatje inburgeraar koken Markt 17 (v)

Structureel werk · Flexibele uren
Markt 17, 6701 CX Wageningen, Nederland
Advies & MentoringBegeleidingOndersteunend werkZorgKoken & eten
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen16 Vrede, justitie en sterke publieke diensten
1 plaats over.
Activiteit Delen
VluchtelingenWerk Wageningen
#84451
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Vluchtelingenwerk-Wageningen/activiteiten/Meewerkmaatje-inburgeraar-koken-Markt-17-v/84451 om je aan te melden

Contactpersoon

Astrid ZeilstraStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0612117190.

Samenvatting

Samen met een vluchteling die de taal moeilijk leert, helpen bij het koken met een groep vrijwilligers bij Inloopcentrum Markt 17.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Samen met een vrouw ga je bij Inloopcentrum Markt 17 helpen met koken. Zij is gestart met de inburgering. Zij leert de taal minder makkelijk. Mevrouw verstaat al een klein beetje, maar is verlegen om zelf te spreken. Jij steunt haar bij het werk en helpt haar al doende de Nederlandse taal in praktijk te spreken. Dat is naast de taallessen, die zij drie keer per week volgt.


In Markt 17 wordt een 3 gangen maaltijd geserveerd voor een groep van 20 tot 30 personen. Er is een chefkok die de leiding heeft. Als jullie zelf de chefkok willen zijn, is daar ook ruimte voor.


Wanneer?

Op dinsdag van 15 tot 18 uur. De maaltijd wordt om 18 uur geserveerd.


Wie zoeken we?

We zoeken een vrouw die op dinsdagmiddag kan. Je bent super geduldig en kunt goed aansluiten bij de ander. Je kunt haar tempo volgen. Je laat je niet uit het veld slaan als de taalontwikkeling zeer langzaam vordert.


Wat bieden we je?

Je kunt met vragen altijd terecht bij de begeleider. Ook heb je bijeenkomsten met de andere meewerkmaatjes, zodat jullie ervaringen kunnen uitwisselen. Voor je start doe je mee met een training van Vluchtelingenwerk. Zodat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen

Over VluchtelingenWerk Wageningen


Powered by Deed‌mob Tools ·