Navigatie overslaan
Help je mee bij het koor op maandagmiddag?

Help je mee bij het koor op maandagmiddag?

Structureel werk · 2–3 uur/week
Kortenburg 4, 6704 AV Wageningen, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenZorgSociaal contactNederlandsEngels
OuderenWelzijnZorg
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Zinzia Zorggroep
#82947
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Zinzia-Zorggroep2/activiteiten/Will-you-help-with-the-choir-on-Monday-afternoon/82947 om je aan te melden

Contactpersoon

Leontine van EckStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0622261851.

Samenvatting

Elke maandagmiddag zingen medewerkers en bewoners van Oranje Nassau Oord bekende liederen. Help je mee dit mogelijk te maken?

Uitgebreide omschrijving

Veel ouderen die wonen in Oranje Nassau's Oord houden van zingen en dansen. Elke maandagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur zingen medewerkers en bewoners in brasserie Warm Welkom bekende liederen.

Om dit mogelijk te maken zijn vrijwilligers onmisbaar!


De bewoners worden vanaf 14.30u opgehaald uit hun woning en naar de brasserie gebracht. Na afloop worden ze weer teruggebracht.

Tover jij graag een lach op het gezicht van de bewoners? Reageer dan op deze vacature! (Ook als je niet elke maandagmiddag kunt helpen.)

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Zinzia Zorggroep

Bij Zinzia Zorggroep wonen mensen die zorg nodig hebben. Er zijn vier verpleeghuizen, te weten: Oranje Nassau's Oord en Rumah Kita in Wageningen, De Rijnhof in Renkum en De Lingehof in Bemmel.

Powered by Deed‌mob Tools ·